slide
slide
slide
slide
slide
slide

Új szolgáltatásunk

Petevezeték átjárhatósági vizsgálat – fájdalommentesen?

Igen! A Reprosys Termékenységi központban olyan új, veszélytelen és hatékony fájdalomcsillapító módszer áll rendelkezésünkre, melynek alkalmazásával a sokaknak kellemetlen múltbéli emléket okozó méhüregi- és petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy) fájdalommentessé tehető. A beavatkozás során a szülészeti fájdalomcsillapításban már bizonyított nitrogénoxidul-oxigén gázkeveréket használunk, melyet a páciens egy szeleppel ellátott maszk segítségével saját magának adagol szükség szerint. A fájdalomcsillapító hatás néhány másodperc alatt kialakul, az adagolás megszűnése után gyorsan el is múlik, így nem szükséges „kipihenni” a kábultságot, a vizsgálat befejezését követően a páciens néhány perc múlva távozhat.

A Reprosys Termékenységi Központról

Az utóbbi évtizedekben folyamatosan nő a gyermektelen párok száma, ami többek között a nők egyre idősebb korban történő gyermekvállalásának, valamint a lakosság termékenységi állapotának fokozatos romlásának a rovására írható. A fogamzás esélye nőknél a 30. életévtől folyamatosan csökken, a harmincas évek végétől a fogamzóképesség romlása felgyorsul és 45 éves korban már csak minimális esély van az áldott állapotba kerülésre. A reproduktív zavar a fogamzóképes lakosság 10-15%-át érinti évente szerte a világon. Magyarországon hozzávetőleg évente 200.000 pár küzd meddőségi problémával, amely sokkolóan magas szám.

A Reprosys Termékenységi Központ a meddőségi problémák kivizsgálása és kezelése területén kíván megoldásokat kínálni az arra rászorulóknak. Szolgáltatásainkkal a termékenységi problémák női és férfi oldali okainak feltárásához, az egyénre szabott kezeléshez, a lelki megpróbáltatás enyhítéséhez és az áhított gyermekáldáshoz kívánjuk hozzásegíteni pácienseinket. Tevékenységünket a holisztikus szemlélet hatja át, valamint az orvosi és a természetgyógyászati módszerek együttes alkalmazása jellemzi.

Nőgyógyászaink és andrológusaink küldetésüknek tekintik, hogy a gyermekáldás után vágyókat személyre szabottan segítsék hozzá életük legnagyobb kincséhez, mindezt az őket megillető empátiával, a lelki megpróbáltatásokat enyhítő módon, a legkorszerűbb körülmények között, a legfejlettebb technológiákat alkalmazva. Termékenységi központunkban nagy felkészültségű, korszerű ismeretekkel, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik azokat a párokat, vagy egyedülálló nőket, akiknek segítségre van szükségük a gyermekáldás eléréséhez.

Leggyakrabban alkalmazott asszisztált reprodukciós eljárások

  • Cikluskövetés és terminált együttlét
  • Inszemináció
  • In vitro fertilizáció (lombik program)
  • Ivarsejtek és embriók mélyhűtése

Segítünk szülővé válni!